2012-02-22 07:22:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - rendeznie kellene pénzügyeit

Napi horoszkóp február 12.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Ma végre lépnie kell egy ügyben, amit eddig sikerült halogató technikájával megúsznia. Nem várhatja el, hogy a sült galamb magától a szájába repüljön. Csak az első lépés nehéz, utána könnyebben fog menni, mint gondolná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Sikerült kicsit feltöltődnie az utóbbi napokban, és ez az energia, amit kapott, nyugalommal és derűvel ruházza fel egész személyiségét. Mintha kicserélték volna. Igyekezzen megőrizni is ezt a derűt, legyen jó magához!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyobb anyagi biztonságban érezheti magát, és ez valahogy az érzelmi életére is pozitív hatással van. Ez természetes, és csak azon kell dolgoznia, hogy a jövőben is megmaradjon. Van ugyanis valaki, aki ön ellen áskálódna.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Még csak a hét közepén járunk, és ön máris ólmos fáradtságot érez tagjaiban. Volna rá mód, hogy valamilyen felüdülést találjon a mai napon. Egy kis lazítás egy szoláriumban, vagy kozmetikusnál - a lényeg, hogy kényeztessék.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mostanában úgy érezheti, hogy magára maradt egy fontos kérdésben a munkahelyén. Pedig lenne, aki önnel ért egyet. Keressen támogatókat magasabb körökben. Örömmel meghallgatnák a koncepcióját. Töltse estéjét egy barátjával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Legyen óvatosabb! Van valaki, akit talán barátnak tart, de rossz hírét kelti önnek. Nem gonoszságból teszi, csak egyszerűen notórius fecsegő. Csak magát okolhatja, ha olyasmit mond el magáról, ami kompromittáló lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem volt egyszerű az elmúlt időszak, és most sincs még vége a megoldandó feladatoknak. Sőt, szinte egyik feladat szüli a másikat. Azért szakítson időt a lazításra is. Különben hamarosan kiégés fenyegeti. Keressen örömöt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Nyomasztólag hatnak önre az elintézetlen ügyek. Van, amit maga is meg tudnak oldani, de van, amihez elengedhetetlen a segítség. Gondolkozzon el: van valaki a baráti körében, aki segítségére lehet. Hívja fel, ne szégyelljen kérni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Vigyázzon jobban az egészségére, mert ezekben a napokban könnyebben elkaphat valami kósza vírust. Kerülje a zsúfolt helyeket, és a gyanús ételeket. A vírusoknál már csak egy rosszkedvű kolléga lehet nyomasztóbb.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Rendeznie kellene a pénzügyeit, még amíg talál rá jó megoldást. Ez összefüggésben lehet a lakáshelyzetével is. Ne halogasson tovább, jobb alkalom ennél úgysem adódhat. És ne kergessen hiú ábrándokat! A valóság szebb.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ismét előtérbe kerülhet az erőszakos énje, és ez nem tesz jót a párkapcsolatának. A munkában sem válik előnyére, ha halmozza az ellenségeket. Persze, van, akit semmiféle bájolgással nem győzhet meg. De azt nem is érdemes.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A változékony időjárásnál már csak a hangulata lehet változékonyabb. A hisztizés még a párkapcsolatának sem tesz jót, de a kedvese még elnéző lehet. A munkatársai azonban már kevésbé. Igyekezzen lecsillapodni, mire beér.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: